Mohadeseh.f
مدیر تالار تایپوتریلر+طراحی
عضو کادر مدیریت
مدیر تالار انجمن
طراح انجمن
نویسنده انجمن
گرافیست انجمن
- امتیاز واکنش
- 29,315
- زمان حضور
- 124 روز 6 ساعت 27 دقیقه
نویسنده این موضوع
به نام خدایی که در همین نزدیکی است ...
نام رمان: خواهر شوهر
نام نویسنده: Mohadeseh.f (محدثه فارسی )
نام ویراستار: the unborn
موضوع: طنز، کل کلی، عاشقانه
خلاصه :
داستان ما راجب دو نفره.
دو نفر که با تمام قدرتشون سعی دارند دو نفر دیگه با هم ازدواج نکنند. یک خواهر شوهر بدجنس و یک برادر زن حیلهگر، اما دو تاشون درحد مرگ تخس و شیطونند. این دو تا سعی میکنند خواهر و برادرشون ازدواج نکنند. چه آتیشهایی که نمیسوزونند. البته، بگم که این دو تا در حد مرگ زبون درازند. اما، در حین تمام نقشههایی که کشیدن، اتفاقی میافته که باعث میشه مسیر زندگیشون تغییر کنه و...
خیلی میخندید. بهتون قول میدم.
مثل همیشه به یاری خداوند و شما دوستان دست به دکمهی لپتاپ میشم.
عاشقتونم به مولا، بسم الله...
حرفی از نویسنده:
سلام بچههای گل، میخواستم قبل از اینکه رمان رو شروع به خوندن کنید یه چیزی بگم. توی بعضی از رمانهام، تعداد خیلی کمی از دوستان، قضاوتهای نابجایی کردن که من واقعا دلسرد شدم و داشتم امید خودم رو از دست میدادم. ولی، به این نتیجه رسیدم که من برای خودم مینویسم و برای اونهایی که عاشق طنز هستند. خواهشاً یک کمی روی رمان تمرکز کنید. بعضی از رمانهایی که مینویسم، واقعیتهای زندگی روزمرهی ما هستند و همچنین افرادی مثل این شخصیتهای رمان من، وجود دارند. پس نگید خیلی فلان بود و... که من مجبور بشم توضیح بدم که من واقعیت رو نوشتم.
شخصیت دختر داستانم رو این شکلی ساختم. هر انسانی از بدو تولد خوب و با ادب نبوده. چرا همیشه باید شخصیتهای اصلی نمونه باشند؟ شاید از اول بدجنس هستند و بعد یک دفعه تغییر میکنند. انسان قابل تغییره. پس خواهشاً از گذاشتن نظرات بیهوده پرهیز کنید و داستان رو با دقت بخونید. اگر هم خوشتون نیومد، من شرمندهی شماهام.
با تشکر!
رمان خواهر شوهر | محدثه فارسی کاربر انجمن رمان ٩٨
رمان ۹۸ | دانلود رمان
نودهشتیا,بزرگترین مرجع تایپ رمان, دانلود رمان جدید,دانلود رمان عاشقانه, رمان خارجی, رمان ایرانی, دانلود رمان بدون سانسور,دانلود رمان اربابی,
roman98.com
آخرین ویرایش توسط مدیر: